Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία έγινε ο Φιλανθρωπικός αγώνας της Ολύμπια με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)



 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που διοργάνωσε η  Ολύμπια Λάρισας την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019  στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα .
Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων της Ολύμπιας Λάρισας  με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη ανάγκης  υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

  • ο επικεφαλής της αποστολής της ομάδας μπάσκετ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Αντιπλοίαρχος κ. Γ. Μαργιωλάκης 

  • η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ το 2000 και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Ιαπωνία το 1999, Κατερίνα Θάνου, στέλεχος του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας 

  • ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης, κ. Νίκος Λιούπας

  • ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου, κ. Μιχάλης Αναστασίου

  • ο εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμου, πατέρας Βαρθολομαίος

  • ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος

  • ο προϊστάμενος του τμήματος αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και γ. γραμματέας της Ολύμπια κ. Σταύρος Χατζηλάκος


  •  ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, κ. Δημήτρης Ντούγκος


Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι καθιερωμένες  βραβεύσεις και απονομές Πλακετών από την Ολύμπια αλλά και εκ μέρους της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας .

Συγκεκριμένα :
Η Λαρισινή ομάδα βράβευσε το Υπουργείο Εθνική Άμυνας, την ομάδα μπάσκετ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και την κορυφαία αθλήτρια της Ολύμπια, Ασημίνα Κουτσουνούρη.

Το Υπουργείο Εθνική Άμυνας βράβευσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και την ομάδα της Ολύμπια.

Τον αγώνα διηύθυναν η κ. Βόντσα και ο κ. Καρακώστας, ενώ στη γραμματεία ήταν η κ. Ανδρέου και ο κ. Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μαζορέτες του Προμηθέα.

Ολύμπια - Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων 
Δεκάλεπτα :15-24, 28-44, 36-68, 45-88. 
ΟΛΥΜΠΙΑ (Λόφτι): Μιχαηλίδου, Μοδέα, Τσιούρβα, Σουλιώτη, Σολωμού, Λιάσκου, Σκαρλή, Πατούνη, Κουτσουνούρη, Τέλιου, Μπαζούκη, Μαργαρίτη, Κλεισιάρη.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Νανάκος): Χαιριστανίδου, Τελίδου, Μπενέκη, Μπρούλια, Δροσοτάκη, Λαουλιάκου, Σολωμού, Λιάγκα, Κοσμά, Λαγοπάτη, Κιουρτζίδου, Καραβασίλη.