Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Στους "4" του παιδικού Λάρισας ο Κρόνος Τυρνάβου . (Δηλώσεις)


Νίκη με 55-62 επί του Αμπελώνα για το παιδικό του Κρόνου Τυρνάβου και πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του νομού Λάρισας.
Οι αθλητές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο προσφέροντας  όμορφο θέαμα με τελικό νικητή το μπάσκετ.

Γ.Σ.Αμπελώνα - Κρόνος Τυρνάβου 55-62
Δεκάλεπτα: 20-17, 23-35, 40-47, 55-62.
Διαιτητές:Γεωργούλης - Παπαπρίλης
Γ.Σ.Αμπελώνα (Βενέτης) Νικολακούλης 2, Κουτσιμανής , Πολιτόπουλος 11(3), Χατζής , Μουσούλης Α. 6, Θεοχαρούλης 11(1), Ψωφακας 5(1), Γώγουλας , Ζαμπέτας , Αντάρας 4, Καρατάσιος 6, Μουσούλης Γ. 10.
Κρόνος(Σαμαντζής): Μητρολιός , Παιδής 10(1), Γεωργάκης , Φουσκαρίνης 15(1), Πανταζής 2, Ντέντα, Μαικος , Κακαδιάρης 6,  Μπαράκος 14, Ντέντα Κλαιντι 7, Δερπάνης 8.

Δηλώσεις 
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ:
«Την Κυριακή το μεσημέρι,είχαμε τη χαρά να δούμε δυο ομάδες του Δήμου Τυρνάβου να αγωνίζονται για την πρόκρισή τους στις 4 καλύτερες ομάδες του Νομού.
Το γεγονός και μόνο ότι τα Παιδικά τμήματα του Γ.Σ.Αμπελώνα και του Κρόνου Τυρνάβου βρέθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες μπάσκετ του Νομού Λάρισας,μας γεμίζει περηφάνια και χαρά, αποδεικνύοντας ότι το μπάσκετ στο Δήμο μας έχει μέλλον…
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίχτες του Κρόνου Τυρνάβου και ελπίζουμε να φτάσουν ακόμη ψηλότερα.
Καλή επιτυχία Κρόνος Τυρνάβου.»

Απάντηση - Ευχαριστήριο στο Δ.Σ. του Γ.Σ.Αμπελώνα απο το Δ.Σ. Κρόνου Τυρνάβου:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. Κρόνος Τυρνάβου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε κι εμείς με την σειρά μας, για την άποψη φιλοξενία άλλα και το ευ αγωνίζεσθαι που επέδειξαν οι αθλητές σας, στον χθεσινό προημιτελικό αγώνα του Παιδικού Πρωταθλήματος 2018 - 2019 της ΕΣΚΑΘ.
Μετά από το χθεσινό παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δύο αυτές ομάδες, τόσο ο Γ.Σ.Αμπελώνας αλλά και ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, μπορούν να συνυπάρξουν και να πρωταγωνιστήσουν στα δρώμενα του Θεσσαλικού Basket.
Επειδή
ο αθλητισμός διδάσκει το "ευ αγωνίζεσθαι"
και επειδή
σύμφωνα με τον Αριστοτέλη:
" Όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστίν " ( όπου υπάρχει άμιλλα, υπάρχει και νίκη )
Θα θέλαμε να σας καλέσουμε, να στηρίξουμε από κοινού τον συναγωνισμό και όχι τον ανταγωνισμό όλων των σωματείων του Δήμου μας, έχοντας ως παράδειγμα τους δύο αυτούς συλλόγους.
Ευχαριστούμε ξανά και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους που έχετε βάλει ως Γ.Σ. Αμπελώνας....»