Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Πρωταθλητές Μαγνησίας τα αγόρια του 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (σχολικοί αγώνες).


Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας επιβλήθηκε με 52-47 του 4ου ΓΕΛ Βόλου στα αγόρια και αναδείχθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας στο μπάσκετ Λυκείων, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 15/3 το πρωί στο Βόλο την πρωταθλήτρια ομάδα της  Λάρισας.


Την οργανωτική ευθύνη των απόλυτα επιτυχημένων αγώνων είχε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου με την ουσιαστική συμβολή των κ.κ. Παπακρίβου, Σπανόπουλου, Ζησοπούλου, Στεργιόπουλου, Μούτου, Μυριτζή, Ζαχαρίου, Τσιριγωτάκη. Γιατρός των αγώνων ήταν η κα Τσιάπρα Σωτηρία.

Τον τελικό που έγινε μέσα σε φίλαθλα πλαίσια παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και αρκετοί εκπαιδευτικοί και των δύο Λυκείων που χειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους, ενώ στο τέλος του αγώνα, οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας έστησαν τρελό πανηγύρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας - 4ο ΓΕΛ Βόλου 52-47
1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (Κυριακιδέλης): Διακομής, Παρισάκης, Ομορέγκι, Παρισάκης, Καραγιώργος, Γάλλος, Σμυρλής, Πάντζιος, Τετζεράκης, , Λογοδότης, Σμυρλής, Βολιώτης
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Κανιούρας): Ότου, Κουτσομπόρης, Μπαρμπέρογλου, Κουτσούκης, Ανέστης, Τσιαπράζης, Γιαλαμάς, Αυλογιάρης, Πασσιάς, Τσάπης



Περισσότερες φώτο στο http://www.goalpost.gr