Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα στον κόσμο από τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε Δ.Τ.  που αφορά τον αυριανό αγώνα της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ με τον ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ.Αναλυτικά:
«Με το παιχνίδι έναντι του ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας , τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στη κατηγορία . Ο αγώνας είναι καθοριστικός , διότι ο στόχος και για τις δυο ομάδες είναι κοινός , η παραμονή στην κατηγορία, και η ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 78-73 . 
Ο προπονητής μας  Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και οι αθλητές μας συνεχίζουν εντατικά τη προετοιμασία τους για τον αγώνα αυτό.

Στον αγώνα  θα υπάρχει συμβολική οικονομική ενίσχυση   για την ενίσχυση του τμήματος, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας . 

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον ιδιαίτερα κρίσιμο αυτόν αγώνα μιας και είναι κοινός ο στόχος και για τις  δυο ομάδες . Οι αθλητές μας και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου  του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και αφού εξασφαλίσουμε τη νίκη να επιδιώξουμε και την κάλυψη της διαφοράς των 5 πόντων .

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Αστέρα Ιτέας όλοι στο ΕΑΚ , η ομάδα μας μας χρειάζεται .
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!»