Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.


Την Πέμπτη 31/01/2019 στην ταβέρνα Λαδοφάναρο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.

Μια όμορφη βραδιά εκτός γηπέδων όπου η οικογένεια του συνδέσμου σύσσωμη απόλαυσε τα πλούσια εδέσματα και είχε την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά από τα δύσκολα παιχνίδια και όχι μόνο.

Το Δ.Σ. με την ευκαιρία της βραδιάς ένιωθε την ανάγκη να βραβεύσει τους δυο πρωτεργάτες και ιδρυτές του Σ.Δ.Κ.Τ κ. Χλωρό Νικόλαο και κ. Γκαρτζονίκα Βασίλειο οι οποίοι δαπανώντας προσωπικό χρόνο και με μεγάλες θυσίες δημιούργησαν την οικογένεια του συνδέσμου, συμβάλλοντας στην μεταλαμπάδευση των γνώσεων στις επερχόμενες γενιές.

Την χαρά και την τιμή να βραβεύσουν τα δύο τιμώμενα πρόσωπα είχαν ο κ. Χλωρός Χρήστος ταμίας του συνδέσμου και ο κ. Γκαρτζονίκας Χρήστος μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

«Όταν σου ζητάνε να πεις δυο λόγια προς τιμήν κάποιου, σκέφτεσαι αρχικά τι γνωρίζεις για εκείνον και τι θα ήθελες οι υπόλοιποι να μάθουν. Στη προκειμένη 
περίπτωση θα πείτε είναι ο πατέρας μου και γνωρίζω τα πάντα για εκείνον. Όμως ο άνθρωπος ο οποίος τιμάται σήμερα δεν είναι μόνο ο πατέρας μου αλλά ένας αξιόλογος άνθρωπος ο οποίος προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στο χώρο της διαιτησίας δείχνοντας πάντα σεβασμό και κύρος. Είναι για όλους μας ο "πατέρας" μας στο μακρύ ταξίδι της διαιτησίας με τις συμβουλές του. Να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει να είναι κοντά μας μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την πείρα του. Σε Ευχαριστούμε πολύ πατέρα! » (Τα συγκινητικά λόγια του Χλωρού Χρήστου) 
 

«Όλοι γνωρίζουν για την προσφορά σας στο Ελληνικό μπάσκετ και την Διαιτησία και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από την στάση και των σεβασμό που σας δείχνουν. Εγώ θα μιλήσω επί του προσωπικού. Δεν με πίεσε κανένας να γίνω Διαιτητής, αφήσατε να το επιλέξω, μου άρεσε, το αντιμετώπισα σαν πρόκληση, με την σωστή καθοδήγηση άρχισα να γίνομαι καλύτερος και στο τέλος το αγάπησα. Μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές που έχω σαν άνθρωπος προέρχονται μέσα από την διαιτησία γι’ αυτό και σας ευχαριστώ.      
Σαν μέλος του Δ.Σ. του Συνδ. Διαιτητών Καλαθ. Τρικάλων σας προσφέρω αυτή τη τιμητική πλακέτα ως ένα ευχαριστώ για αυτά που έχετε προσφέρει στη διαιτησία και στο σύνδεσμο.
Σαν Χρήστος δεν υπάρχουν ούτε λόγια για να σε ευχαριστήσω για όσα μου έχεις προσφέρει σαν Πατέρας. » (Τα λόγια καρδιάς του κ. Γκαρτζονίκα Χρήστου)