Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Δηλώσεις Χάρη Φόρου μετά τον αγώνα με την Ελευθερούπολη Καβάλας


Δηλώσεις έκανε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta με την Ελευθερούπολη Καβάλας ο προπονητής των Φαρσαλινών κ. Χάρης Φόρος.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη:
«Μπήκαμε μουδιασμένα και στην αρχή κυνηγούσαμε το σκορ, παλέψαμε ισορροπήσαμε, φέραμε το παιχνίδι στο – 4 όμως κάποια λάθη μας τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα μας κόστισαν.»

Αν η διακοπή επηρέασε την ομάδα και σε τι βαθμό, καθώς η ομάδα της Ελευθερούπολης την Τετάρτη είχε αγωνιστεί ενώ το παιχνίδι του Γ.Σ.Φ αναβλήθηκε:

«Σίγουρα οι διακοπές επηρεάζουν χάνεις τον ρυθμό σου, όμως δεν θέλουμε να στεκόμαστε σε αυτό έχουμε υποχρέωση να είμαστε 100% σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν είμαστε σε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να μείνουμε για πολύ σε αυτό.»

Ενώ για το επερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΧΑΝΘ τόνισε:

«Την Τετάρτη παίζουμε τελικό με την ΧΑΝΘ. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, γνωρίζουμε ότι είναι καθημερινή και εργάσιμη ημέρα, όμως ευελπιστούμε ο κόσμος να σταθεί και πάλι δίπλα μας και να μας βοηθήσει, όπως κάνει όλο αυτό το διάστημα.»

Πηγή: ifarsala.gr