Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ταξίδι εμπειριών στην Αθήνα για τις Ακαδημίες του Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta


Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν οι Ακαδημίες του Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta  για ένα ταξίδι εμπειριών, καθώς θα αγωνιστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου , με τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού .


Τα παιδιά του Γ.Σ.Φαρσάλων θα έχουν την ευκαιρία εκτός του να αγωνιστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ «NickGalis Hall» κόντρα στις αντίστοιχες Ακαδημίες του «τριφυλλιού», να παρακολουθήσουν από κοντά και την αναμέτρηση των «πράσινων» με την Ζαλγκίρις Κάουνας, να φωτογραφηθούν με τους αστέρες του μπάσκετ και να ζήσουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Το μπασκετικό ταξίδι που περιλαμβάνει και διαμονή στην Αθήνα , θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26/10,  ημέρα που θα γίνουν ορισμένοι αγώνες και η παρακολούθηση της αναμέτρησης Euroleague ενώ  θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27/10 με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις και την επιστροφή στα Φάρσαλα.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνετε για πρώτη φορά από τον Γυμναστικό και οι μικροί θα έχουν μαζί  τους συνοδούς τους και τους προπονητές τους .