Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κλήρωσε για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ 2018-19, παρουσία του Άρη Ζώη (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/9) το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2018-19, παρουσία του κ. Άρη Ζώη,  μέλους του κεντρικού γραφείου της FIBA  .

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, αναφέρθηκε στα δελτία, στην κάρτα αθλητή, στον ιατρικό τομέα, στις αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά στο εργόσημο.

Από την πλευρά του ο κ. Άρης Ζώης, αφού απηύθυνε τον χαιρετισμό του , ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ευρωπαϊκού Μπάσκετ , αναφερόμενος επίσης  και στην διαμάχη που επικρατεί μεταξύ της FIBA και της  Euroleague.

Όσο για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΘ έχουμε τα εξής:
Στην Α1και A2 η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου , ενώ για την Β' ΕΣΚΑΘ η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου και για τους δύο ομίλους.

Για το final-4 του κυπέλλου θα βγει ανακοίνωση  την βδομάδα που μας έρχεται με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής να είναι η 29-30 Δεκεμβρίου.