Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Στον Βόλο το διεθνές σεμινάριο διαιτητών της ΟΣΕΚΑ


Πιστή στο «δόγμα» ότι η γνώση φέρνει εξέλιξη, η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, διοργανώνει διεθνές σεμινάριο διαιτητών, στο διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου στον Βόλο.
Στο σεμινάριο, εκτός από τους Έλληνες διαιτητές, θα πάρουν μέρος ρέφερι από την Κύπρο και τη Βουλγαρία, όλα αυτά υπό το βλέμμα του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Theo Vlug.

Στη φιλόξενη πόλη του Βόλου θα γίνει ενδελεχής ανάλυση κανονισμού διαιτησίας του αθλήματος, καθώς επίσης κι ενημέρωση επί των αλλαγών των κανονισμών.

Οι Κώστας Κορομηλάς (Εθνικός Καθηγητής ΕΟΚ & μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ), Βασίλης Μπίκας (Διεθνής διαιτητής IWBF), Theo Vlug (International supervisor IWBF), Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος (Διεθνής διαιτητής IWBF) και Σπύρος Τσούντσουρας (Εθνικός καθηγητής ΟΣΕΚΑ) έχουν επωμισθεί το έργο της επιμόρφωσης των διαιτητών, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Καλούδης.

Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Βεβαίως, τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής της πόλης, που όχι μόνο στάθηκε δίπλα μας, όχι μόνο είπε «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη στη διεξαγωγή του σεμιναρίου, αλλά βοηθά με όλες της τις δυνάμεις.

Όλα όσα αναφέραμε αντανακλούν στο πρόσωπο του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος βοήθησε ώστε να δοθούν λύσεις σε όποια προβλήματα συναντήσαμε, αλλά και στο πρόσωπο του Προέδρου του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Γιώργου Βλιώρα και του αντιπροέδρου, Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Η ΟΣΕΚΑ κι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης, τους ευχαριστούν για την αρωγή τους στην προσπάθειά μας.»

Πηγή:oseka.gr