Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας:« 30 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε…»


Λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας με τον τίτλο «30 χρόνια Ιστορίας και συνεχίζουμε», με συνδιοργανωτή τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α. Ο. Μυραϊκός την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην πλατεία της Νίκαιας.



Στην εκδήλωση, όπως και ο τίτλος της καταγράφει, η οποία πραγματοποιείται για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα τιμηθούν από τις διοικήσεις των συλλόγων ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛΛ Αστέριος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτριος Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτριος Μπουχλαριώτης, οι αείμνηστοι πρόεδροι του ΓΣΝ Απόστολος Ακριβούλης, Κωνσταντίνος Ψαρούλης και Αλέξανδρος Χαϊτίδης, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Βασίλειος Γκιγκιούλης, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Θεόδωρος Περιστερόπουλος, Χριστίνα Ονάσογλου, Θεμιστοκλής Σολωμός και Σπύρος Μπαντάνας και τα, επί σειρά ετών, διατελέσαντα μέλη του ΔΣ Γρηγόριος Μπατάλας, Κωνσταντίνος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαταγιάννης, Παύλος Μπόζαρλης, Αθανάσιος Γκιγκιούλης, Δημήτριος Πατάκης, Ιωάννης Πλουμιστός, Κώστας Ντίκος και Αθανάσιος Κηπουρός, όπως επίσης και ο δημοσιογραφικός οργανισμός «Ελευθερία».

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, θα τιμηθούν επίσης οι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκεμπολίστες και νυν προπονητές Β. Αλεξανδρής, Γ. Καλαϊτζής και Χ. Παπαγεωργίου.