Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Σημαντική ενίσχυση με Σαρακατσάνη και Μπράχου για το γυναικείο της Νίκης Βόλου.


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γαλανάκη , η γυναικεία ομάδα της Νίκης ανακοίνωσε την προσθήκη στο φετινό ρόστερ , δυο παικτριών που αναμένετε να ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο την ομάδα του Βόλου.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την προσθήκη της Χρυσής Ολυμπιονίκης Λίας Σαρακατσάνη καθώς και την επιστροφή της Ευαγγελίας Μπράχου από την ομάδα του Ωρωπού όπου είχε δοθεί δανεική για ένα χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι η Λία Σαρακατσάνη εκτός από το χρυσό μετάλιο της Ολυμπιάδας Κωφών, στην Σαμψούντα της Τουρκίας το 2017, πήρε και πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη το 2016.

Η ανακοίνωση:
«Σημαντική ενίσχυση θα δώσουν με την εμπειρία τους για την νέα αγωνιστική χρονιά η Σαρακατσάνη Λία και η Μπράχου Ευαγγελία!!

Η Σαρακατσάνη Χρυσή Ολυμπιονίκης  το 2017 με την εθνική κωφών και με μεγάλη εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες θα συμβάλει στην προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Η Μπράχου με ένα σύντομο πέρασμα απ την Αθήνα και την ομάδα του Ωρωπού επιστρέφει στην ομάδα που την ανέδειξε και που έχει αποτελέσει ηγετικό μέλος τα προηγούμενα χρόνια.

Η Δ Ε γυναικών τις καλωσορίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!!!»