Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Κώστας Παπαδόπουλος: “Να τελειώσουμε το τουρνουά με μια καλή εικόνα»


Η Εθνική Παίδων βρέθηκε εκτός ημιτελικών μετά το χιαστί με την Ισπανία, αλλά ήθελε στα δύο αυτά παιχνίδια που της είχαν απομείνει να δώσει μια καλή εικόνα.



Στο πρώτο, απέναντι στην Λετονία σήμερα τα κατάφερε, πήρε και τη νίκη και αύριο έρχεται το τελευταίο βήμα στην διοργάνωση: Απέναντι στην οικοδέσποινα Σερβία για την 5η θέση. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, ξέρει πως είναι ένας αγώνας που έχει τις ιδιαιτερότητές του.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που είχε βλέψεις για πιο ψηλά και η οποία επιπλέον είναι και η οικοδέσποινα του τουρνουά. Είναι μια ομάδα με πληρότητα σε όλες τις γραμμές, είναι καλή και στην περιφέρεια και στη ρακέτα. Εμείς εδώ με τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε άλλη μια μάχη και να τελειώσουμε το τουρνουά με μια καλή εικόνα».

Η Ελλάδα έδειξε και απέναντι στη Λετονία σήμερα πως παλεύει το κάθε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος: «Τα παιδιά προσπαθούν. Σήμερα στην αρχή μόνο βγήκαμε λίγο νωθροί, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τον καλό μας εαυτό, βγάλαμε πάθος και ενέργεια που μας έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαν και οι βάσεις από την άμυνα και πήραμε τη νίκη. Την θέλαμε.. Την ήθελαν πολύ και τα παιδιά. Όπως θέλουν και θέλουμε όλοι μια καλή εικόνα, μια καλή παρουσία και στον επίλογο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».