Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Αλλαγές σε Α2 και Β' ΕΣΚΑΘ!!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot, αλλαγές θα υπάρξουν στην Α2 ΕΣΚΑΘ , καθώς από τον δεύτερο όμιλο η ομάδα των Πελασγών Μεγάλων Καλυβίων δεν θα κατεβάσει ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ  η ομάδα του Αγίου Νέστορα κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στην Β' ΕΣΚΑΘ .


Παράλληλα η ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου από τον πρώτο όμιλο δήλωσε την επιθυμία της να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ και όχι σε αυτό της Α2 .

Μετά από αυτές τις αλλαγές καθώς οι ομάδες που έμειναν στον πρώτο όμιλο είναι πλέον 10 ενώ στον δεύτερο μόλις 9. η ΕΣΚΑΘ έκανε πρόταση για να ανέβει στην Α2 η ομάδα του Ηρακλή Χάλκης που όμως αρνήθηκε (ήταν η επόμενη που είχε σειρά για άνοδο) .

Μετά την άρνηση της Χάλκης η επόμενη ομάδα που πήρε την πρόσκληση ήταν η ομάδα των Νέων ΑΕΛ η οποία και δέχθηκε την πρόσκληση παίρνοντας την άνοδο για την Α2 ΕΣΚΑΘ και ουσιαστικά θα είναι η 10 ομάδα που θα συμπληρώσει τον δεύτερο όμιλο, εκτός αν γίνει και νέα αναδιάρθρωση με την είσοδο και των ομάδων Κ-21, ώστε να φτάσουν οι όμιλοι να απαρτίζονται από 12 ομάδες έκαστος.

Στην Β΄ ΕΣΚΑΘ εκτός από την Αναγέννηση Καλοχωρίου και πιθανόν τον Άγιο Νέστορα, θα έχουμε και την συμμετοχή για πρώτη φορά και της Ανόρθωσης Βόλου που πήρε το πράσινο φως από την ΕΟΚ αλλά και του Ερμή Αγιάς 2018.

Όλα αυτά βέβαια μένουν να επιβεβαιωθούν και επίσημα από την ΕΣΚΑΘ μετά από Δ.Σ. που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.