Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στον Ηλυσιακό ο Καρδιτσιώτης σέντερ Κώστας Κουσιάντζας


Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε  την απόκτηση του  Κώστα Κουσιάντζα από την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.


Ο Κουσιάντζας είναι 23 χρονών (1995) , έχει ύψος 2.07 και ουσιαστικά αναμένεται να δώσει δύναμη στη ρακέτα της ομάδας του Ηλυσιακού.

Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή στο μπάσκετ από τους Τιτάνες Παλαμά στην συνεχεία για 3 χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης.

Το 2009-2010 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων στο πρωτάθλημα Under 15, ενώ το 2010-2011 ήταν διεθνής τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα της εθνικής ομάδας Παίδων.

Επιπλέον, την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στους σχολικούς αγώνες με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Tο 2011-2012, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο εφηβικό πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Το 2013 μεταπήδησε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσο ενώ το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στη Β’ Εθνική για λογαριασμό των Γ.Σ. Τιτάνων Παλαμά και επιπλέον κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Νέων Ανδρών παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία αυτού, στην Ιταλία.

Στη συνέχεια το 2015  αγωνίστηκε στον ΓΣΛ και στην Αναγέννηση Γερμασογείας στην Κύπρο και μετά  στην ομάδα του Α.Ο.Αγρινίου και την Β' Εθνική.

Πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά απ όπου και τον πήρε ο Ηλυσιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κώστα Κουσιάντζα. Ο 23χρονος σέντερ, ύψους 2.06, είναι μία προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Θανάση Θωμόπουλου και αναμένεται μαζί με τον Αντώνη Φώτση να κάνουν ένα δυνατό δίδυμο στο “ζωγραφιστό”. Ο Κώστας έχει ανδρωθεί στον Μαντουλίδη, ενώ έχει αγωνιστεί και στους ΓΑΣ Ιάλυσος, Τιτάνες Παλαμά, Αγρίνιο και έχει υπάρξει μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.»