Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Η Άνα Ταντουρόφσκα στον Φάρο Κερατσινίου.


O Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε πέντε παίκτριες ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, στην οποία δήλωσε συμμετοχή η ομάδα οικειοθελώς, λόγω οικονομικής στενότητας, παρόλο που τερμάτισε δεύτερη στην Α1 τη χρονιά που πέρασε.



Μια από τις πέντε παίκτριες είναι και η Σκοπιανή Άνα Ταντουρόφσκα, η οποία έπειτα από μεγάλη και επιτυχημένη θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα της στην  αθηναϊκή ομάδα. Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση του Φάρου τονίζεται ότι η 29χρονη παίκτρια είναι μία guard υψηλών προδιαγραφών, που διακρίνεται για την ευστοχία της στο μακρινό σουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τις εισηγήσεις της προπονήτριας μας και τις επαφές μας με τις αθλήτριες, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να υποδεχτούμε στις τάξεις της γυναικείας ομάδας μας μια πεντάδα μεταγραφών.

Η ΕΛΙΝΑ ΙΣΚΙΟΓΛΟΥ με την εμπειρία και την ποιότητα, που διαθέτει θα αποτελέσει την κολώνα μας κάτω από το καλάθι. Είναι 32 ετών, ξεκίνησε στον Ιωνικό Νικαίας και αγωνίστηκε σε συλλόγους της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Παιδί των Εσπερίδων , αν και πέρυσι αγωνίστηκε στον Προφήτη Ηλία, η επόμενη ψηλή μας. Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (23 ετών) θα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στις θέσεις 4 και 5.

 Την περιφερειακή γραμμή μας θα ενισχύσουν τα επόμενα τρία αποκτήματα μας:

 Η ΑΝΑ ΤΑΝΤΟΥΡΟΦΣΚΑ (29 ετών) guard υψηλών προδιαγραφών, με θητεία σε Άρτεμη και Ολυμπιακό Βόλου, διακρίνεται για την ευστοχία της στο μακρινό σουτ.

Η 21χρονη guard ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ θα βοηθήσει την φετινή μας προπάθεια ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της. Ξεκίνησε στον Πανιώνιο και έχει αγωνιστεί σε Πυλαία, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Δύναμη και πάθος θα προσθέσει στην ομάδα μας, η επίσης 21 χρονη guard-forward ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΟΝΤΟ. Δεν της λείπει η εμπειρία αφού ήταν αθλήτρια σε Πορφύρα, Ελευθερία Μοσχάτου, Πανιώνιο, Ελληνικό, Ολυμπιακό, Αθηναικό και Κρόνο.

Ευχόμαστε στα νεοφερμένα κορίτσια να έχουν υγεία και να ζήσουν πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές με την ομάδα μας!»