Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Καραμίντζιος-Χαντζιάρας-Παπανικολάου-Τσιάπουλα συνεχίζουν στα τμήματα υποδομής των Τιτάνων Παλαμά.

Με ανακοίνωσή τους οι Τιτάνες Παλαμά έκαναν γνωστή τη  συνέχιση της συνεργασίας  με όλο το προπονητικό τιμ  στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Αναλυτικά:
«Ο Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με όλο το προπονητικό team των τμημάτων υποδομής, της πολύ επιτυχημένης περσινής χρονιάς, στηρίζοντας το έργο των προπονητών καθώς και την εμπιστοσύνη των γονέων σ' αυτούς για τα παιδιά τους.

Έτσι λοιπόν και τη νέα χρονιά, στα τμήματα καλαθοσφαίρισης αγοριών, προπονητής θα είναι ο κ. Καραμίντζιος Παναγιώτης, που με τη δουλειά του έχει βάλει τις βάσεις στους νεαρούς αθλητές, ώστε χρόνο με το χρόνο να ενισχύεται το δυναμικό του ανδρικού τμήματος με αθλητές των τμημάτων υποδομής, μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες, όπως της ομάδας U21 με αθλητές ηλικίας 15-21, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Θ, να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικοί, καλώντας ήδη αθλητές και σε τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στα τμήματα κοριτσιών και στο γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης, προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Κ. Χαντζιάρας Ελευθέριος, που χρόνια τώρα, ειδικά τα τελευταία 6, σε επίπεδο κορασίδων και νεανίδων, ο σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή του θεσσαλικού αλλά και πανελληνίου μπάσκετ, με ομαδικές και ατομικές επιτυχίες, με συμμετοχές αθλητριών σε τμήματα της Εθνικής Ελλάδος.Σίγουρα και τα επόμενα τμήματα θα συνεχίσουν στα ίδια επίπεδα, δείχνοντας τα πρώτα ελπιδοφόρα σημάδια από το τελευταίο τουρνουά παγκορασίδων όπου ο σύλλογος κατέκτησε την πρώτη θέση.Τα κορίτσια των τμημάτων υποδομής σε συνδυασμό με έμπειρες αθλήτριες, που από πέρυσι ενίσχυσαν το γυναικείο τμήμα αλλά και με την προσθήκη νέων μεταγραφών, θα δείξουν για ακόμη μια χρονιά την ανταγωνιστή αξία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Στο τμήμα στίβου, προπονήτρια θα είναι η κυρ. Παπανικολάου Ματίνα, με εμπειρία στο χώρο και με σημαντικές διακρίσεις αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις τόσο σε επίπεδο συλλογών όσο και σε σχολικό επίπεδο.

Τέλος, στο πιο νέο τμήμα τόσο ηλικιακά όσο και χρονικά, αυτό του τμήματος αθλοπαιδιών ηλικίας 4-6 χρόνων, προπονήτρια θα είναι και τη νέα χρονιά η κυρ. Τσιάπουλα Θάλεια, που θα συνεχίσει την απαιτητική δουλειά που χρειάζεται σε τέτοιες ηλικίες, ώστε να καταφέρει να εντάξει στο χώρο του αθλητισμού, μέσα από το παιχνίδι και την κοινωνικοποίηση, νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Μία δουλειά που από τα πρώτα βήματα αγκαλιάστηκε τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς, με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην προπονήτρια και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ήδη τα αποτελέσματα της δουλειάς και η εξέλιξη των παιδιών φάνηκαν στην τελετή λήξης, παρουσία αρκετών γονέων κλέβοντας την παράσταση όλων των τμημάτων!!!

Σαν διοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες των τμημάτων υποδομής, σε όποιο επίπεδο και αν χρειαστεί. Και επειδή οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ, σύντομα και νέο τμήμα θα απασχολήσει καινούργια μέλη ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σύλλογο μας.»

Τηλ. Επικοινωνίας
Καλαθοσφαίριση αγοριών
Καραμίντζιος Παν: 6970835956

Καλαθοσφαίριση κοριτσιών
Χαντζιάρας Λευτ: 6944352722

Τμήμα Στίβου
Παπανικολάου Ματίνα: 6983401568

Τμήμα αθλοπαιδιών 4-6 χρόνων
Τσιάπουλα Θάλεια: 6988192630