Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Συνεχίζουν με Φόρο τα Φάρσαλα - Μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Γκιουλέκα.


Λευκός καπνός βγήκε στα Φάρσαλα και έτσι η Θεσσαλική ομάδα θα προχωρήσει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στην δεύτερη της σεζόν δηλαδή στο υψηλό επίπεδο.



Αρχικά κράτησαν στον πάγκο τους τον Χάρη Φόρο, με τον οποίο ολοκλήρωσαν την σεζόν την περσινή σεζόν, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε έναν έμπειρο τεχνικό που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του.

Πρώτη μεταγραφή φαίνεται να είναι αυτή του Σωτήρη Γκιουλέκα, μεταγραφή που μπορεί κάλλιστα να κάνει την διαφορά. Ο πολύπειρος 38χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ΑΕΛ έχοντας 12,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, ενώ επίσης σε Θεσσαλικό έδαφος έχει αγωνιστεί σε ΓΣΛ, Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας.

Ο έτερος στόχος είναι ο συμπαίκτης του στους «βυσσινί», ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος. Ο 21χρονος σέντερ βρισκόταν τα τρία τελευταία χρόνια στην ΑΕΛ, αγωνιζόμενος τόσο στην Β’ Εθνική, όσο και στην Α2, και πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια έχοντας 3,7 πόντους και 2,1 ριμπάουντ. Τα Φάρσαλα επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με την περίπτωση να μην είναι εύκολη.

Πηγή: http://basketa.gr