Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνεχίζει και ο Ραφαήλ Μπίζιος στους Μάγους.

Ο Γιάννης Τσίμας  σε συνεργασία με τον γυμναστή Απόστολο Γιουβρή σήκωσαν τα μανίκια και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε του χρόνου οι Μάγοι  να είναι ακρψς ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.



Έτσι μετά τις προσθήκες των Παπανδρέου , Γουλιώτη και την ανανέωση του Εφραίμ Μπέφα., ήρθε και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Ραφαήλ  Μπίζιο.

Αναλυτικά
"H ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Ραφαήλ "Spider" Μπίζιο.

Η επιθυμία της Διοίκησης και του παίκτη ήταν αμοιβαία, όπως και η αλληλοεκτίμηση οδηγώντας έτσι στην ανανέωση του "δανεισμού" για ακόμη μια χρονιά.

Ο Ραφαήλ (ή αλλιώς "Αράχνη" όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του) είναι 25 χρονών, έχει ύψος 2,05μ και αγωνίζεται ως 5άρι.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας και ο κόουτς Γιάννης Τσίμας άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του βασίζοντας πολλά πάνω του για τη front-line.

Ραφαήλ καλώς όρισες για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια της Μαγείας, ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες !"

ΤΟ ΔΣ

*Ο παίκτης είναι δανεικός από την ομάδα της Α.Ε.Κρόνος Τρικάλων για ένα χρόνο.