Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Χωρίζουν οι δρόμοι Αστέρα και Αποστόλη Μπίνα.


Χωρίς τον αρχηγό του  Αποστόλη Μπίνα θα είναι την νέα σεζόν ο  Αστέρας Λάρισας καθώς ανακοινώθηκε ότι χωρίζουν οι δρόμοι μεταξύ τους , με τον Αστέρα να δηλώνει ότι θα τιμήσει τον παίχτη σε ειδική εκδήλωση.


Αναλυτικά:
"Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας χωρίζουν οι δρόμοι του Α.Ο Αστέρα με τον αθλητή και μέχρι πρότινος αρχηγό της ανδρικής μας ομάδας Αποστόλη Μπίνα!

Ο Αποστόλης με το ήθος αλλά και με την αξία του βοήθησε την ανδρική μας ομάδα να επιτύχει τους στόχους της αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην οικογένεια του Αστέρα !!!

Ο Α.Ο Αστέρας θα τιμήσει τον αθλητή για την προσφορά του και το ήθος σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αποστόλη σε ευχαριστούμε πολύ ,η πόρτα του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοικτή για εσένα!!!"


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αποστόλης Μπίνας με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτα τους συμπαίκτες του:

"Αλάνια μου τρία χρόνια μαζί κάπου εδώ ήρθε το τέλος μου από την ομάδα.....Αν και οι περισσότερες στιγμές δεν ήταν σαν κι αυτήν της εικόνας πρόλαβα να δεθώ μαζί σας....Σας εύχομαι τα καλύτερα να είστε πάντα γεροί χωρίς τραυματισμούς και συγγνώμη σε όσους άκουγαν μερικές φορές μπινελίκια πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών..."