Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τίμησε τον Γιάννη Καραγιώγο ο Γ.Σ.Αλμυρού (Φώτο+vid)


Φιλικό παιχνίδι με μικτή επιλέκτων απ’ όλες τις ομάδες της Μαγνησίας, προς τιμήν του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ και μέχρι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αρχηγού της ομάδας μπάσκετ Γιάννη Καραγιώργου διοργάνωσε ο Γ.Σ.Αλμυρού.



Ο αγώνας έγινε  την Κυριακή  10 Ιουνίου, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού, όπου αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αθλητή Γιάννη Καραγιώργο, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα έγινε προσωρινή διακοπή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του almyrosinfo.gr , όπου απονεμήθηκε στον Γιάννη τιμητική πλακέτα. Εκ μέρους της διοίκησης του ΓΣΑ, ο κ. Καραζούπης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δ. Αλμυρού σε θέματα αθλητισμού, κ. Αργύρης Ρούσσας επισήμανε στην προσφορά του Γιάννη στην ομάδα αλλά και το τοπικό μπάσκετ και τον παρότρυνε να συνεχίσει να είναι κοντά στον ΓΣΑ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ  κ. Νίκος Φαρμάκης μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα για τον Γιάννη Καραγιώργο.

Ο Γ. Καραγιώργος, βουρκωμένος από την συγκίνηση, ευχαρίστησε την διοίκηση του ΓΣΑ για την τομή που του έκανε και ανέφερε ότι ευελπιστεί να βοηθήσει την ομάδα από κάποιο πόστο στο μέλλον. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην τιμητική εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο κ. Καραζούπης του πρόσφερε τιμητική πλακέτα, κάδρο με τη φανέλα με το Νο5 και λουλούδια.




 
 


Πηγή και περισσότερες φώτο: almyrosinfo.gr