Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ολυμπιακός Βόλου: Απαρχή για την επίτευξη του στόχου της παραμονής ο αγώνας με τον Παναθλητικό

 
Ένα απαιτητικό και δύσκολο ματς, έχει μπροστά του η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που την Κυριακή  στις 12:00 στο ΕΑΚ Βόλου αντιμετωπίζει τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.



Μια δύσκολη αναμέτρηση για την οποία η  Διοικούσα Επιτροπή έβγαλε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνει η ομάδα  για την παραμονή στην κατηγορία

Αναλυτικά:
"Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του Γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών . 

  Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας , ειδικά μετά και την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Πρωτέα Βούλας . Στο Α΄ Γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 57-54 και πρώτο μέλημα είναι η νίκη και μετά ακόλουθη η κάλυψη των 3 πόντων της ήττας .

  Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου και ελπίζουμε ο αγώνας αυτός να αποτελέσει απαρχή για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία .

  Η Διοικούσα Επιτροπή , οι  προπονητές και οι αθλήτριες μας ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κοινό που μας συμπαραστάθηκε στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας ,  ζητούμε συγγνώμη για την κακή εμφάνιση και την ήττα και ελπίζουμε στη συμπαράσταση σας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας .
 
  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων . "