Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Κάλεσμα του Ίωνα στον κόσμο του για τον ημιτελικό Κυπέλλου.


Ο Ίωνας είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο 7ο final - four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ  και σε ανακοίνωσή του καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο κλειστό του Αλκαζάρ και να βοηθήσουν την ομάδα.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον ιστορικό και δύσκολο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ το Σάββατο 17.00 η ώρα στο κλειστό του Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Σπάρτακο Λάρισας.

Λόγω της πολύ δύσκολης ημερομηνίας διεξαγωγής του φάιναλ φορ η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με απουσίες καθώς για διαφόρους λόγους μάλλον θα λείπουν οι Ευθυμίου, Κουμπούνης, Κέτουλας, Κωτούλας και Σέρρης όμως θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να κρατήσει ψηλά το Μαγνησιώτικο μπάσκετ όντως ο μοναδικός του εκπρόσωπος και να γράψει ακόμα μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και του μπάσκετ της Μαγνησίας να παραβρεθούν το Σάββατο στις 5 στο κλειστό του Αλκαζάρ και να σπρώξουν την ομάδα μας προς τον τελικό του κυπέλλου.

Τέλος ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο.»