Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ολύμπια - Τιτάνες Παλαμά 77-30 (Νεανιίδων)


Ολύμπια - Τιτάνες Παλαμά  77-30
Δεκάλεπτα: 21-9,  37-15,  62-22,  77-30.
Διαιτητές: Αθανασόπουλος - Λάλλας
Ολύμπια: (Λότφι) Μιχαηλίδου 8(2), Τσιούνη 6, Μαργαρίτη 6, Μπαζούκη 2, Μοδέα 15, Γκαγκάνα , Ζαχαρία 2, Τσιούρβα , Κλεισιάρη, Τέλιου , Πατούνη Ε. 14(2), Μπενέκη Χ. 24.
Τιτάνες : (Χαντζιάρας): Τζέλλα 4, Καλαντζοπούλου, Τσαρή 9(1), Πατσιαλή, Καρακώστα Μ. 2, Σακελλαροπούλου, Δασκαλοπούλου Κ. 1, Καρακώστα Π. , Ντίνα, Μπακρατσή 3(1), Ντούλα 3, Δασκαλοπούλου Ι. 8



Σε ανακοινωσή τους οι Τιτάνες Παλαμά αναφέρουν:
«Ήττα για την ομάδα των νεανίδων στη Λάρισα από την Ολύμπια. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο εξ αρχής απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία νεανίδων.

Από νωρίς η ομάδα της Ολύμπιας ανέκτησε διαφορά με το σκορ δεκαλέπτου στο 21-9.  Η διαφορά δεν έκλεισε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Πολύ καλή προσπάθεια για την ομάδα του Λευτέρη Χαντζιάρα, που αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι με ψυχή.

Δεν ξεχνάμε τις αμέτρητες επιτυχίες του γυναικείου τμήματος του συλλόγου, που έχει κάνει συνήθεια τους τίτλους στον νόμο μας, στην περιφέρεια και αμέτρητες συμμετοχές στο final4 του βορρά. Μόνο υπερηφάνεια νιώθουμε όταν βλέπουμε αυτήν την ομάδα να αγωνίζεται, αυτά τα κορίτσια που μεγαλώνουν και εξελίσσονται μέσα από τον σύλλογο των Τιτάνων, του ‘μικρού’Παλαμά.

Τους 38 από τους 77 συνολικά πόντους της γηπεδούχου ομάδας, πέτυχαν δυο κορίτσια που ανήκουν στην ομάδα μας. Αναδείχθηκαν με το σήμα των Τιτάνων και αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Λάρισας.

Δεν σταματάμε να υποστηρίζουμε το ‘καμάρι’ του συλλόγου, όπως πολλοί λένε, για την ομάδα αυτή.

Δεν απογοητευόμαστε ποτέ γιατί αυτή η ομάδα πάντα βρίσκει τρόπους να κερδίζει αγώνες, αθλητές, οπαδούς.
Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, να αγωνίζεται και να μας κάνει υπερήφανους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ»