Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 11ο Εσωτερικό Τουρνουά του BC Volos.


Η ανακοίνωση του BCVolos:
«Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε σήμερα το 11ο Τουρνουά των τμημάτων Υποδομής μας ,στο 1ο Γ .Ν. Ιωνίας με τη παρουσία όλων σχεδόν των μικρών αθλητών/τριών μας και πολλών γονέων και φίλων της ομάδας μας .

Στις απονομές μας τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ κ. Βλιώρας Γιώργος καθώς και ένας από τους χορηγούς της ομάδας κ. Κουζιώκας Θανάσης. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή τους ενώ το τουρνουά έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους μικρούς παίκτες μας να δείχνουν τα προσόντα τους παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του τουρνουά για τη βοήθεια τους και τη στήριξη τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις . Συνεχίζουμε με πολλές εκδηλώσεις και πάνω απ' όλα το Φιλανθρωπικό παιχνίδι για τις γιορτές των Χριστουγέννων που θα είναι αφιερωμένο στο Ορφανοτροφείο Βόλου και θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος .

 Τα μικρά μας τμήματα θα πάρουν μέρος σε τουρνουά μικρών ηλικιών στο Κλειστό της Αγριάς στις 29-12-2018 με ομάδες της Πόλης μας και της Λάρισας.

Επίσης η εφηβική μας ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ με ομάδες που διαθέτουν μεγαλύτερους παίκτες σε ηλικία , η ίδια ομάδα πάλι πηγαίνει αρκετά καλά και στο εφηβικό πρωτάθλημα που όλα εκεί θα κριθούν στο χιαστή παιχνίδι, η ομάδα των κορασίδων μας έχει 2 νίκες σε 2 παιχνίδια και η παιδική μας ομάδα που αγωνίζεται στο παιδικό πρωτάθλημα παίζει για την εμπειρία μιας και φέτος έγινε μια νέα αρχή και ο στόχος είναι να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στα επόμενα πρωταθλήματα γιατί αποτελείται από μικρότερους παίκτες και τα τμήματα των υποδομών μας έχουν δώσει φιλικά παιχνίδια με τα’ αντίστοιχα τμήματα των ομάδων του Διμηνίου και του Ολυμπιονίκη..

 "BCVOLOS - PLAY WITH PASSION "