Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Την στήριξη του κόσμου της Πάτρας θέλει η Εθνική Ανδρών - Οι Διαπιστεύσεις των ΜΜΕ


Η Εθνική Ανδρών δίνει έναν ακόμη αγώνα μπροστά στο δικό της κοινό.



Το ραντεβού έχει δοθεί αυτή τη φορά στην Πάτρα και στις 30 Νοεμβρίου, με την Ελλάδα να υποδέχεται την Γερμανία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Διεθνείς και τεχνικό επιτελείο περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο στο ΚΓ «Δ. Τόφαλος» στον αγώνα με την επίσης αήττητη ομάδα της Γερμανίας. Όσοι θέλετε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορείτε να το  κάνετε με ένα «κλικ» στο https://www.viva.gr/tickets/sports/dimitrios-tofalos/basket-ellada-germania/ από το σπίτι ή το γραφείο σας!

Οι Διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τον αγώνα Ελλάδα – Γερμανία
Η FIBA έχει ανακοινώσει πως η διαδικασία διαπιστεύσεων για τις αναμετρήσεις με την Γερμανία εντός (30/11, Πάτρα) και Σερβία εκτός (3/12, Βελιγράδι) για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ έχει αρχίσει και ολοκληρώνεται στις 26 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως καθώς εγκρίνονται μέσω του media portal της FIBA δεν θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης διαπίστευσης μετά τις 26 Νοεμβρίου. Υποβολή αίτησης θα πρέπει να κάνουν εκτός από τους δημοσιογράφους και οι τεχνικοί και οι φωτογράφοι.

Μπορείτε να αιτηθείτε διαπίστευσης στο εξής link: https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account/Login?ReturnUrl=%2ffiba-publicregistration%2fen-US%2fProfile