Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Με “έξι” θα αγωνίζεται ο Γ.Σ.Αμπελώνα - Συνεργασία με το Θεραπευτήριο “Ο Αριστεύς”.


Μια μεταγραφή διαφορετική από τις άλλες εξασφάλισε η Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς φέτος θα δίνουν το “παρών” σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του Παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο Αριστεύς”.


Παίχτες και διοικητικοί της ομάδας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις και συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του ιδρύματος ενώ μοίρασαν αθλητικό υλικό στα άτομα που φιλοξενούνται στη δομή.

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου, που είχε δείξει από πέρυσι, όταν και πρωτοανέλαβε, τις προθέσεις της η ομάδα να αναδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, με δράσεις όπως το “Τρίποντο Αλληλεγγύης”, που συλλέγονται τρόφιμα –ρούχα, αλλάκαι την διοργάνωση φιλανθρωπικών αγώνων, αποδεικνύει πως μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία αποτελέσματα με όφελος για το κοινωνικό σύνολο.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά το τέλος της επίσκεψης στους χώρους του Θεραπευτηρίου, δήλωσε:
«Σήμερα “κλείσαμε” την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Συλλόγου. Από σήμερα η ομάδα μας θα αγωνίζεται με έξι…
Η παρουσία στους εντός έδρας αγώνες, των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του Παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο Αριστεύς”, θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε και κίνητρο ώστε να μην τους απογοητεύσουμε ποτέ.
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα. Δήμητρα Ριζούλη και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος, για την σπουδαία δουλειά που κάνουν, στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού.
Η οικογένειά μας, μεγαλώνει…
Όλοι μαζί, συνεχίζουμε».