Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Με αισιοδοξία ξεκινά το γυναικείο του Απόλλων Καρδίτσας


Την Κυριακή στις 18 Νοεμβρίου στις 3 το απόγευμα αρχίζει το πρωτάθλημα γυναικών  για την ανάδειξη του πρωταθλητή ,ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Θεσσαλία στα μπαράζ ανόδου για την Α2 εθνική κατηγορία.


Συνεχίζοντας η ανακοίνωση του Απόλλων Καρδίτσας αναφέρει:
«Οι προπονήσεις διεξάγονται μετ' εμποδίων , λόγω έλλειψης ωρών στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά η αισιοδοξία δεν λείπει από τους προπονητές της ομάδας .Ήδη στην ομάδα επανήλθαν οι Μερισιώτη Βαίτσα και η Μήνου Ντίνα και άρχισαν να βρίσκουν το ρυθμό τους μετά την απουσία ενός έτους. 

Η ομάδα για εφέτος θα στηριχθεί στις Μερισιώτη, Καλακώνα, Αντωνοπούλου , Μπαράκου μέσα στην ρακέτα και στις Χαρίση, Μήνου, Τσιριμώκου και Τσιαχματιώτη στην περιφέρεια.Την ομάδα θα πλαισιώσουν κορασίδες και νεάνιδες από τις υποδομές του συλλόγου αναδεικνύοντας έτσι την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.

Αντίπαλος της ομάδας του Απόλλωνα, η ομάδα της Ανάληψης Βόλου παλιά γνώριμος από τα λημέρια της Α2 που αγωνιζόταν αντίπαλος με την ομάδα της Καρδίτσας. Όσοι φίλαθλοι θα έλθουν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο , παρ' ότι είναι ακόμη νωρίς και η ομάδα δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά, αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιγνίδι στο οποίο εκτός από την ουσία θα υπάρχει και το θέαμα. »