Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Black Friday με τρελές προσφορές στα καταστήματα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ (έως 50%)



Τα καταστήματα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ θα συμμετάσχουν στην γιορτή της υπερκατανάλωσης blackfriday την Παρασκευή 23/11 9-21:00 με προσφορές έως 50% σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΔΡΙΚΟ/ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ/ΠΑΙΔΙΚΟ !
Γιατί εώς -50%;;;;
1)Διότι σεβόμαστε τον πελάτη που έκανε δικό του σήμερα κάτι από την συλλογή μας ή που θα επιλέξει κάτι από τους γνωστούς οίκους μόδας που συνεργαζόμαστε στην επόμενη επίσκεψη στα εμπορικά μας καταστήματα !

2)Διότι εμείς ασχολούμαστε μόνο με μόδα και δεν διαθέτουμε ρούχα και παπούτσια περασμένης σεζόν !(στοκ)

3)Διότι οι αρχικές τιμές τον προϊόντων μας είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ! έχουν αρχική τιμή τιμοκαταλόγου από τους οίκους που συνεργαζόμαστε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

4) Δε θα αλλάξουμε τις (αρχικές ) τιμές μας για μια μέρα για να τάξουμε ψεύτικες μεγάλες εκπτώσεις!!! (Τις αρχικές τιμές των προϊόντων μας μπορείτε να τις ελέγξετε πολύ εύκολα με την βοήθεια ενος smartphone που διαθέτει σύνδεση με την Google όποτε θα ελέγξετε &το ποσοστό έκπτωσης που σας κάνουμε. Αυτό δε μπορείτε να το κάνετε σε ένα κατάστημα που τα προϊόντα τους τα κατασκευάζουν οι ίδιοι και ορίζουν και την αρχική τιμή μόνη τους )

5) Και τέλος … δε μπαίνουμε σε διαδικασία να κοροϊδέψουμε τους πιστούς τόσων χρόνων πελάτες μας με ψεύτικες εκπτώσεις που θα κρατήσουν 10 μέρες και θα ναι ΜΟΝΟ -20%&-30% (όπως έχει σκοπό να κάνει ο ανταγωνισμός ). Εμείς στα καταστήματα μας ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ όλο τον χρόνο.

Με εκτίμηση και σεβασμό στους χρόνια πιστούς πελάτες/φίλους μας !

Για τα #karakikes_stores
Λ. ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ

Υ.Γ.: το σωστό το #black_friday θα είναι στο #outlet μας ΟΛΑ 5€&10€ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ 3