Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Αγριά - Ολυμπιακός Βόλου (1) 43-45 (Παιδικό Μαγνησίας)



Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με καλάθι του Παπαιωάννου, ο Ολυμπιακός Β. επικράτησε της Αγριάς  B.C με 43-45 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Αγριά - Ολυμπιακός Βόλου (1) 43-45
Δεκάλεπτα: 13-12, 24-24, 35-36, 43-45.
Διαιτητές: Σκοτεινιώτη - Κοντοστάθης.
Αγριά : ( Μυριτζής) Διακόσιας, Αντωνίου , Σιώμος , Διαμαντής , Βογιατζής ,  Γεωργάκης , Ζησόπουλος , Μουστακλής ,  Τσιαμπαλής , Αγραφιώτης , Ρουσόπουλος.
Ολυμπιακός Βόλου 1(Ράμμου-Παπαθανασίου): Μαλαμούλης , Δαδάνης , Μουστάκας , Αποστολάκης , Χαβδουλάς ,Παπαιωάννου, Γερογιάννης , Ίωνας , Αποστολάκης  ,  Γκόγκας, Τσόγκας , Μπράμι.

Μετά το παιχνίδι η τεχνική ηγεσία και ο έφορος της παιδικής ομάδας  κ. Ευθύμης Χούτας, παρέθεσαν δείπνο στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο "Γοριλάκια" του Γ. Κοψιαλή στην Αγριά.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο γνωστός κτηνίατρος κ. Δημήτρης Ιωνάς, προσέφερε στην ομάδα αθλητικό υλικό για τους αγώνες και τις προπονήσεις. Ο κ. Ιωνάς, τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, αρωγός στην προσπάθειά της, ενώ εκ μέρους του παιδικού τμήματος τον ευχαρίστησε ο υπεύθυνος κ. Ευθύμης Χούτας.

 H Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστούν θερμά τον κ. Δημήτρη Ιωνά για την προσφορά αθλητικού υλικού στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου .