Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

"Παίζει" το όνομα του Γιώργου Σκαραφίγκα για τον πάγκο του Ερμή Αγιάς


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο τον Στέφανου Πέρκου στον πάγκο του Ερμή Αγιάς, με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος να καλύψει αυτή τη θέση, και να επιστρέψει σε ομάδα της Α2, αλλά και στο κλειστό της Νεάπολης, έχοντας εργαστεί στον ΓΣ Λάρισας το 2017, και πάλι ως διάδοχος του Πέρκου.


Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος εργάστηκε από τον Νοέμβριο του 2017 στην Ακράτα με απόλυτη επιτυχία, ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν, αλλά το δέλεαρ της Α2 , σύμφωνα με το basketa.gr, τον ανάγκασε να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της Πελοποννησιακής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, έχοντας ενοχληθεί από το αναπάντεχο γεγονός.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει την δική του διαδρομή στο Ελληνικό μπάσκετ, οδηγώντας ουσιαστικά τον Πανελευσινιακό στην Basket League , ενώ επίσης έχει εργαστεί σε Τρίκαλα (Α2), Πεντέλη (Γ’), ΕΘΑ (Α1 Κύπρου), Ιωνικό Νίκαιας (Α2) και ΓΣ Λάρισας (Α2).

Πλέον, αποτελεί το μεγάλο φαβορί να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο και στην Α2, με το θέμα να αναμένεται να λήξει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή:basketa.gr