Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Φιλική νίκη του Γ.Σ.Αμπελώνα επί του Ολυμπιακού Βόλου

Τι και αν ήταν φιλικός, Ολυμπιακός Βόλου και Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα, με κεκτημένη ταχύτητα από τους περυσινούς συγκλονιστικούς αγώνες, που μας προσέφεραν, πρόσθεσαν ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι στη λίστα των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, συναντήθηκαν στον Βόλο, με τους Αμπελωνίτες να φεύγουν τελικά νικητές με 85 – 90 σε ένα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός Βόλου και Γ.Σ. Αμπελώνα την περυσινή περίοδο ήταν οι βασικοί διεκδικητές τόσο της ανόδου στη Γ’ Εθνική, όσο και του Κυπέλλου Θεσσαλίας, με τους Βολιώτες να κατακτούν και τους δύο τίτλους νικώντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου τους Αμπελωνίτες με ένα καλάθι διαφορά και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Εθνική κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική των play offs, με τους Αμπελωνίτες να την χάνουν στις λεπτομέρειες.

Αν συνυπολογίσει κανείς και την «αιώνια κόντρα» μεταξύ Λάρισας και Βόλου, οι δύο ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων καθώς ο αθλητικός πολιτισμός που επιδεικνύουν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από το σύνολο των ομάδων.

Γ.Σ. Αμπελώνα και Ολυμπιακός Βόλου, δείχνουν τον δρόμο, πως ο αθλητισμός μόνο να ενώσει μπορεί.