Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ: Φιλικοί αγώνες με τις υποδομές του Ολυμπιακού Καρδίτσας.


Φιλικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες των ΕΦΗΒΩΝ (2001-2002), ΠΑΙΔΩΝ (2003-04) και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (2005-06) του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.



Η ακαδημία του μπάσκετ συνεχίζει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο:

• Τη βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών & τις αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη τους.
• Την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.
• Τη δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fair play.

Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές των ομάδων Τύμπας Παναγιώτης και Ζαρογιάννης Χρήστος.

Έφηβοι: Σταθούρος, Αυλογιάρης, Κουτσομπόρης, Τετζεράκης, Κυριαζής, Κοντογιάννης, Μπάρδας, Νικολαίδης, Σιάνος Γ, Γεωργιάδης, Γκρόζος.

Παίδες: Μούτσιος, Διαμαντόπουλος, Βουγιούκας, Κυριαζόπουλος, Αβδελάς, Τσούκας, Στύλας, Γκινίδης, Ντίνου, Λακαβάλα, Χαιμαντάς, Κατσίβελος, Βοσινάκης, Χρήστου, Σιάνος Π.

Προπαίδες: Καραφέρης, Δαφερέρας, Σελπεσάκης, Λυχναρόπουλος, Τσίρος, Μαναρίδης, Μάρκου, Μακρής, Κρατήρας, Μαλαμούλης, Κασσανδρινός, Τρικιώνης, Ρουσογιάννης, Λαιακούμης, Αποστολέρης.

Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας και τους προπονητές Τζέλλα Ευάγγελλο, Καλογριανίτη Τάκη και Μπελάγια Στέφανο, για τη συνεργασία και τις ενέργειες τους για τη διεξαγωγή των αγώνων.