Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Στην Χαλκηδόνα ο Δημήτρης Σιόλογκας,

Η  Χαλκηδόνα ανακοίνωσε  λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της  Β’ Εθνικής την απόκτηση του Δημήτρη Σιόλογκα.


Να θυμίσουμε οτι ο Σιόλογκας αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στα Φάρσαλα , έχοντας ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του από τον Μαντουλίδη, για να συνεχίσει σε Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου, Τρίκαλα, Πευκοχώρι και Φίλιππο Βέροιας.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σιόλογκα, μεταγραφή η οποία αποτελεί και την τελευταία προσθήκη του συλλόγου.



Ο 24χρονος αθλητής (1μ99) καλύπτει τις θέσεις «3-4», ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (2013-14), Κολοσσό Ρόδου (2014-15), Τρίκαλα (2015-16), Φίλιππο Βέροιας (2016-17), ενώ τη περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα των Φαρσάλων.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, με την οποία μάλιστα το 2014 κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη.»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε.
«Για μένα η Χαλκηδόνα είναι μία νέα πρόκληση. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Τσαλώνη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

Σίγουρα πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα κοιτάμε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς, Κορνήλης Τσαλώνης καλωσόρισε τον Δημήτρη Σιόλογκα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο αθλητή, ο οποίος θα δώσει επιπλέον λύσεις στον προπονητή Τουλούμη και την ομάδα μας . Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της Χαλκηδόνας».