Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού της Αγριάς παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου. (φωτορεπορτάζ)


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν χθες 15/10 τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και πολλών επίσημων προσκεκλημένων από το χώρο  του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο.

Μετα τον αγιασμό και στα πλαίσια των εγκαινίων  διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων και μιας ομάδας  παικτών από το Βόλο (Μικτή Βόλου) στην οποία πήραν μέρος εκτός όλων των άλλων και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός καθώς και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το εισιτήριο του αγώνα είχε οριστεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν, για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων  και συγκεκριμένα: ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Ορφανοτροφείο Βόλου, Φλόγα και Σύλλογος Καρκινοπαθών.

Ο Δήμος Βόλου , τίμησε μεγάλες προσωπικότητες της καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα τους Νίκο ΜπουντούρηΓιώργο Καλαϊτζή και Παναγιώτη Λιαδέλη με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά και στην Εθνική μας ομάδα , οπως επίσης και τον παλιό διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκος Φιλίππου, ο οποιος απουσιαζε και  την πλακέτα εκ μέρους του την παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και αντιπρόεδρς  της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης.

Τέλος τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος για την πολυετή προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού.


























































Πηγή φώτο : New Basketball Academy 'Ανόρθωσις Βόλου' και volosday.gr