Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκλήρωσαν το ρόστερ με Χρήστο Ζωιτσάκο οι Τιτάνες Παλαμά.


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις οι Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου γκαρντ Χρήστου Ζωιτσάκου, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή περιφερειακή γραμμή.

 Να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν ο αθλητής είχε παραχωρηθεί από τον ΑΣΚαρδίτσας, στον Γ.Σ.Σοφάδων , με τον οποίο είχε πετύχει 120 πόντους με 16 τρίποντα..

Αναλυτικα η ανακοίνωση:
«Το Δ. Σ. του Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΑΣΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για τη συνεργασία και την παραχώρηση του αθλητή Ζωιτσάκου Χρήστου για τη νέα χρονιά στην προσπάθεια μας στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Με το Ρόστερ της ομάδας μας να έχει ολοκληρωθεί και να παρουσιάζεται τις επόμενες μέρες με σχετική ανακοίνωση, συνεχίζεται η προετοιμασία με καθημερινές προπονήσεις, ανεβάζοντας ρυθμούς, καθώς και με δυνατά φιλικά.

Τον Ερμή Αγιας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας σήμερα 27/9 και ώρα 17:30 η ομάδα μας σ'ένα δυνατό τεστ με ένα σύνολο που αναμένεται να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.»