Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη στις 7/9 για τα αγωνιστικά τμημάτα του B.C.VOLOS


Η ανακοίνωση:
«Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος .

Στην συγκέντρωση θα είναι παρόν οι παίκτες της Ανδρικής-Εφηβικής-Παιδικής- Κορασίδων-Β’ ομάδας-Παμπαίδων των Μίνι(1) για να ενημέρωθούν για το προπονητικό πρόγραμμά της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι παρόν το προπονητικό τιμ και ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης μαζί με τον υπεύθυνο Υποδομής κ. Καρακατσούνη Κων/νο θ’αναλύσουν τους στόχους για την νέα αγωνιστική χρονιά, επίσης και οι προπονητές κ. κ. Καραγιώργος Δημήτρης και Ρούσης Δημήτρης θα παρουσιαστούν από την ομάδα στα τμήματα που θα είναι υπεύθυνοι και θα προπονούν .
Όλοι μαζί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος για μια νέα αγωνιστική και μπασκετική χρονιά …!!!
B.C.VOLOS-PLAY WITH “PASSION”

Οι εγγραφές σ’ όλα τα τμήματα άρχισαν < ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ > έλα στην ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα στο Βολιώτικο μπάσκετ από το 2007 μέχρι και σήμερα το δείχνουν τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδων ..έλα να γνωρίσεις το μπάσκετ μέσα από άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία μακριά από τα κατεστημένα και τα τυποποιημένα ..
Επίσης εντός της εβδομάδας θα υπάρξει ανακοίνωση για την έναρξη των τμημάτων υποδομής μας ...

ΕΛΑ ΣΤΟ B.C.VOLOS

Έλα να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ..ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ …ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ …ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ …ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τηλ.επικοινωνίας: 6946284232-6972124459-6973881647
Τηλ.γραμματείας : 6987048486…
BC.VOLOS-PLAY WITH “ PASSION “
FB ( bcvolos)
SITE:basketballclubvolos.simplesite.com»