Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική επικράτηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 71-74 επί του Γ.Σ.Νίκαιας (φώτο+vid)

Σε ένα δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο κλειστό Ι. Πατάκης , η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Γ.Σ.Νίκαιας με 71-74.
Το παιχνίδι δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος , καθώς οι δυο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Οι προπονητες ,Παπαναστασίου - Παππάς - Κρομμύδας , χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους , δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα  διαπιστώνοντας  και το βαθμό της αγωνιστικής τους κατάστασης.

Η Νίκαια ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι , παίρνοντας προβάδισμα με 31-18 στο πρώτο δεκάλεπτο , πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 51-46, καθώς η ομάδα της Καρδίτσας ανεβάζοντας σιγά σιγά στροφές μείωσε την διαφορά. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αναγέννηση  ανέβασε κι άλλο τον ρυθμό της παρά τις ελλείψεις που είχε για διαφόρους λόγους (Πανταζής , Αντωνίου, Αργύρης) , με αποτέλεσμα  το δεκάλεπτο να βρει τις ομάδες ισόπαλες 63-63 . 

Τελικά  στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Παππά-Κρομμύδα πιο ψύχραιμοι κατάφεραν και ολοκλήρωσαν την ανατροπή κερδίζοντας το παιχνίδι με τελικό σκορ 71-74.

Η Αναγέννηση με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα της Νίκαιας για την φιλοξενία:
«Ευχαριστούμε πολύ τον Αριστοτέλη Παπαναστασίου και την Νίκαια Λάρισας για την φιλοξενία και για το δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στη Λάρισα ...Για την ιστορία η ομάδα μας κέρδισε 71-74 ....Σειρά μας τώρα να ανταποδώσουμε την φιλοξενία»

Γ.Σ.Νίκαιας - Αναγέννηση Καρδίτσας 71-74
Δεκάλεπτα:31-18, 51-46, 63-63, 71-74
Γ.Σ.Νίκαιας (Παπαναστασίου) Φ. Μουράτης, Κ. Μπλιάτζας, Κ. Πασχάλης, Χ. Ουζούνης, Β. Τσουλούφης, Λ. Βουτσελάς, Ν. Αμπντάλα, Β. Νεγκρίλα, Δ. Παπαθανασίου, Γ. Μπέης , Γ. Κουραμάς.
Αναγέννηση Καρδίτσας  (Παππάς-Κρομμύδας): Φαλιάκης , Πεσλής , Χατζηγούλας , Κοβάτσεβ , Τσέλιος ,   Νότος ,  Καλλιάρας , Μπιρνάρας.