Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνημα με αγιασμό στις 4/9 για τον Γ.Σ. Σοφάδων. Ανακοίνωση συνεργασιών.

Η ανακοίνωση:
«Την επίσημη πρώτη θα πραγματοποιήσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 με τον καθιερωμένο αγιασμό.


Καλούνται  τα μέλη του Συλλόγου, όλων των τμημάτων να παρευρεθούν. Ο ΓΣΣ πιστός στην τριανταδιάχρονη ιστορία   του , έτσι και φέτος με βάση τις υποδομές θα δώσει το παρών στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ κατεβάζοντας όσον το δυνατό περισσότερα αγωνιστικά τμήματα.

Στελεχωμένος με άρτιο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό τόσο στο αντρικό όσο και στις μικρές ηλικίες, θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη σωστών αθλητών και χαρακτήρων από τα πρώτα κιόλας βήματα των παιδιών στο παρκέ.

Με τουλάχιστον τρεις προπονήσεις ανά τμήμα , σε ένα ολοκαίνουργιο κλειστό γυμναστήριο , η ενασχόληση των νεαρών παιδιών της περιοχής με το μπάσκετ , φαντάζει αρκετά ελκυστική.Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα αρχίζουν Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με το πρόγραμμα να είναι αναρτημένο στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Σε μια χρονιά ορόσημο όπως φαίνεται, για τον αθλητισμό των Σοφάδων, ο Γυμναστικός δίνει δυναμικά το παρών και με σχεδιασμό που αφήνει πολλές υποσχέσεις , ελπίζει πως θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο , όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που όλοι προσμένουν.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στον Σύλλογο τον καρδιολόγο κ. Σωτήρη Κουλοκτσή, τον ορθοπεδικό κ. Μιλτιάδη Γεωργούση και το κέντρο φυσικοθεραπείας «ΙΑΣΙΣ» του κ. Θωμά Φυτιλή.  Ανακοινώνεται επίσης , η συνεργασία της ομάδας μας με τους παραπάνω επιστήμονες και για τη σεζόν 2018-2019 .»