Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ανεβαίνει επίπεδο η Αναγέννηση με την προσθήκη του έμπειρου Σταύρου Αργύρη


Αγωνιστικό επίπεδο ανεβαίνει η Αναγέννηση που προχώρησε σε νέα, σούπερ προσθήκη για τη νέα σεζόν!



Η μπασκετική ΑΣΑ, μετά τη «βόμβα» Καλλιάρα, απασφάλισε και εκείνη του Σταύρου Αργύρη, με τον 29χρονο πληθωρικό φόργουορντ να αφήνει τα «κιτρινόμαυρα» των Ικάρων Τρικάλων για αυτά της Καρδιτσιώτικης ομάδας!

Πρόκειται για αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, καθώς η σωματοδομή του και η εμπειρία του ακόμη και από την Basketleague του επιτρέπουν να ενισχύει ισάξια περιφέρεια και ρακέτα.

Ο Αργύρης έχει ύψος 2,00μ. και είναι γνωστός στο Καρδιτσιώτικο κοινό από τη θητεία του στους Τιτάνες Παλαμά, τόσο τη σεζόν 2013-14, στην ιστορική άνοδο στη Β' Εθνική, όσο και τη χρονιά 2015-16 στην ίδια κατηγορία!

Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας και την Α2 Εθνική κατηγορία.

Ακολούθησε μία διετία στους Ικάρους Τρικάλων, εκεί που αρχικά τη σεζόν 2016-17 πέτυχε την άνοδο στη Γ' Εθνική και έπειτα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία!

Όλα αυτά κι ενώ στην αρχή της καριέρας του πήρε σπουδαίες εμπειρίες από την Α1 Εθνική κατηγορία! Μετά από μία τετραετία στον Κρόνο Τρικάλων (2002-06), ο Αργύρης στα 18 του χρόνια μεταπήδησε στην Ολύμπια Λάρισας όπου για μία τριετία αγωνίστηκε στην Basketleague, ενώ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα έλαβε και Ευρωπαϊκές παραστάσεις!

Η σεζόν 2010-11 τον βρήκε στην Α2 με την Ολυμπιάδα Πατρών και ακολούθησε μία σπουδαία διετία στα Τρίκαλα BC με δύο  διαδοχικές ανόδους από τη Β' Εθνική στην Basketleague!

Ο δυναμικός φόργουορντ έχει επίσης συγκαταλεχθεί στις προεπιλογές των «μικρών» Εθνικών ομάδων και σε φιλικά  παιχνίδια με την Εθνική Παίδων, συμμετέχοντας στο all-star Παίδων και Εφήβων Βορρά-Νότου!

Η ανακοίνωση:
«Το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σταύρου Αργύρη. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια. πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα των Ικάρων Τρικάλων στη Γ Εθνική.

Η ομάδα μας ανεβαίνει κι άλλο επίπεδο μ’ αυτη τη μεταγραφή μετά και την απόκτηση του Κώστα Καλλιάρα.

Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…»