Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Αποχωρεί απο τους Τιτάνες Παλαμά ο Κώστας Σδράκας.


Ένα μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε από το πρωί του Σαββάτου σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του  Κώστα Σδράκα από την  τεχνική ηγεσία των Τιτάνων Παλαμά.



Έτσι πριν λίγη ώρα  υπήρξε ανακοίνωση από την πλευρά των Τιτάνων  που διέψευσε τα περί λύσης της συνεργασίας με τον Κώστα Σδράκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τιτάνων:
«Ο Γ.Σ Τιτάνες Παλαμά διαψεύδει τα σενάρια των τελευταίων ωρών, που αφορούν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Κώστα Σδράκα.

Ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ενώ απομένουν λίγες ημέρες έως την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει στις 27 Αυγούστου.

Μέσα στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας μας με τον κ. Σδράκα συνεχίζουμε και την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.»

Το billkara.blogspot , μετά απ' όλα αυτά και  για πιο άμεση ενημέρωση ,  είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον  Τρικαλινό τεχνικό, ο οποίος  ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Καρδίτσας ,  θεωρώντας  ότι είναι η καλύτερη λύση,  αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ όπως θα ήθελε για την καινούργια σεζόν στη Γ' Εθνική κατηγορία, παρα τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επίσης μας τόνισε ότι ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά τον πρόεδρο Πετρόπουλο Νικήτα για την συνεργασία που είχαν αυτό το διάστημα και εύχεται η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της.