Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η γιορτή ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου (vid))

Με ένα φιλικό παιχνίδι  με τον Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ  γιόρτασε η ανδρική  ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την Άνοδο της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Ε.Α.Κ. του Βόλου.


Μετά το παιχνίδι με τον Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι Αττική, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου , που εκτός από κυπελλούχοι αναδείχθηκαν και πρωταθλητές της Α1 ΕΣΚΑΘ , καθώς και στον Α.Σ. Καρδίτσας που έλαβε μέρος και αυτός στην γιορτή των "ερυθρολεύκων"

Την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές έκανε το πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Ντούγκος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΘ Απόστολος Κρεμαστάς, Ο κ. Ντούγκος έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας, Κώστας Αλεξίου, ο οποίος το σήκωσε ψηλά με τους άλλους δύο αρχηγούς της ομάδας, Δημήτρη Καραθάνο και Λεωνίδα Αναστασόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η τέως υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Καλτσογιάννης.

Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, συνεχάρη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, την τεχνική ηγεσία και όλους όσοι ήταν φέτος κοντά στην ομάδα για την άνοδο και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.



Ευχαριστούμε πολύ την φίλη του blog για την προσφορά των βίντεο.

Πηγή φώτο: goalpost.gr