Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ολυμπιακός Καρδίτσας :Πρώτη μεταγραφή ο Κώστας Κατσαρός - Ανανέωσε ο Βαγγέλης Ξένος.


Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση γνωστοποίησε για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε φάση υλοποίησης του σχεδιασμού του ρόστερ τους για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και στα πλαίσια αυτής συμφώνησαν με τον ΑΣ Καρδίτσας για την παραχώρηση του Κώστα Κατσαρού!

Η ομάδα του Τάκη Καλογριανίτη σύμφωνα με ρεπορτάζ του karditsasportiva.gr, θέλει φέτος να πορευτεί με ένα νεανικό σύνολο και να περιβάλλει τους υπάρχοντες νεαρούς αθλητές του ρόστερ με συνομήλικούς τους, διαμορφώνοντας μέσο όρο ηλικίας κάτω των 23 ετών.

Ο Κατσαρός είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ. Στον ΑΣΚ ανήκε από το 2012 έως σήμερα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ που οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ τη σεζόν 2013-14, την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2015-16, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε στην ομάδα Νέων του Συλλόγου στη Β’ ΕΣΚΑΘ όντας από τα βασικά της στελέχη.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Καρδίτσας, για να φορέσει πλέον άλλη μία φανέλα ομάδας της πόλης, με τη μορφή υποσχετικής.

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ευχαριστεί τον ΑΣΚ για τη συνεργασία και την παραχώρηση του αθλητή.


Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την απόκτηση του Κώστα Κατσαρού, ανακοίνωσαν και την πρώτη επέκταση της συνεργασία τους, διατηρώντας στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΘ τον Βαγγέλη Ξένο.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει την ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν που μας πέρασε, θέλοντας να συμβάλει και στη νέα κατηγορία, με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας να έχει αμοιβαία διάθεση και φυσικά η συνέχεια της συνεργασίας να δημιουργεί και αξιόπιστη επιλογή στις θέσεις 1-2.

Ο Ξένος είναι 33 ετών και πέρυσι σημείωσε 167 πόντους με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας με 35 τρίποντα, όντας ο 5ος καλύτερος τριποντέρ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο έμπειρος αθλητής αγωνιζόταν στους Τιτάνες Παλαμά στην αρχή της καριέρας του, ενώ η συνέχεια τον έφερε ΣΑΠΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη και την Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ακολούθησε παρουσία στη Γ’ Εθνική (όπως και με τη φανέλα των Τιτάνων) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έπειτα αγωνίστηκε στη Θύελλα Φερρών στην Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.


Πηγή:karditsasportiva.gr/