Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Με μια όμορφη γιορτή έκλεισε η χρονιά για τις ακαδημίες της ΑΕΛ . (Φωτορεπορτάζ)

Την Παρασκευή 8/6/18, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ στον όμορφο χώρο της Δημοτικής Πισίνας στη Νεάπολη ( Pisina Summer Coffee BAR ).
Με μια όμορφη γιορτή έκλεισε η χρονιά για τις ακαδημίες της ΑΕΛ .
Στην όμορφη οικογενειακή εκδήλωση οι προπονητές στο σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησαν γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη τους καθώς και ενημέρωσαν για τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Στη συνέχεια τιμήθηκε από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ κ.Βαγιόπουλο, ο κ. Βασίλης Καραχρήστος για την προσφορά του στο θεσσαλικό μπάσκετ. Ο κ. Καραχρήστος ( billkara ) καλύπτει ειδησιογραφικά και φωτογραφικά όλα τα νέα για τις ομάδες και τα σωματεία της Θεσσαλίας μέσω του δικού του billkara.blogspot.com και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι' αυτό.

Παράλληλα βραβεύτηκε το τμήμα των παμπαίδων για την εξαιρετική του πορεία την αγωνιστή περίοδο και ως παιδικό αλλά και ως παμπαίδες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση 4 παιδιών τα οποία επιλέχθηκαν από τους συναθλητές του για την προσφορά τους στο αντίστοιχο τμήμα που αγωνιζόταν.

Οι αθλητές και οι γονείς τους απόλαυσαν την εκδήλωση, αντάλλαξαν ευχές με τους προπονητές και τους συμπαίκτες και έδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά με περισσότερο πάθος και όρεξη για το αγαπημένο μας άθλημα το Μπάσκετ.