Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Άκρως πετυχημένο το τουρνουά παγκορασίδων του Ολυμπικού Καρδίτσας - Πρωτιά των Τιτάνων Παλαμά .


Ένα ακόμη πετυχημένο τουρνουά διοργάνωσε ο Ολυμπικός Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο (16-17/6/18) με την συμμετοχή  των ομάδων του Σπάρτακου Λάρισας, Τιτάνων Παλαμά και Απόλλων Καρδίτσας .

Με αστείρευτο κέφι και αγωνιστικό πάθος, τα κορίτσια έδωσαν δείγματα του ταλέντου τους δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους , υπό το βλέμμα των ενθουσιασμένων από το θέαμα, γονιών τους.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού, ευχαριστησε όλες τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τους προπονητές, όπως και τους συλλόγους του Σπάρτακου Λάρισας, Τιτάνων Παλαμά και Απόλλων Καρδίτσας και ανανεώσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά παγκορασίδων. 

Επίσης, ευχαριστησε τους γονείς των μικρών αθλητριών, οι οποίοι  τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, για να χαρούν και οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά τους τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Στο αγωνιστικό κομματι της τελευταίας ημέρας , η ομάδα των  Τιτάνων Παλαμά κατέκτησε την πρώτη θέση στο Τουρνουά νικώντας στον τελικό την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας με 39-34. Την τρίτη θέση πήρε η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας και την 4η η ομάδα του Απόλλων Καρδίτσας