Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" του Θοδωρη Μάμμου (vid))


Κάνοντας την ανατροπή (είχε ξεκινήσει με ήττα), ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" του Θοδωρή Μάμμου, πήρε  τον τρίτο τελικό που κρίθηκε και πάλι στις λεπτομέρειες και στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων για φέτος με τελικό σκορ 79-70, κόντρα σ' έναν ισάξιο αντίπαλο, τον συμπολίτη του Πανναξιακό.


Η ομάδα του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ  της  Γ’ Εθνική εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες στην προσπάθεια της ανόδου.

Ένα κουβάρι στο τέλος οι Πρωταθλητές Κυκλάδων, πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Λαρισαίος προπονητής Θ. Μάμμος, σε ανάρτησή του δίνει τα εύσημα στον κόσμο και στους παίκτες του:
"ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!"

Πανναξιακός - ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"...70-79
Διαιτητές : Κιουλαφάς,  Παπαδημητρόπουλος, Ισιγώνης.
Δεκάλεπτα: 20-22, 40-46, 61-59, 70-79
Πανναξιακός (Τ. Βάβουλας): Κρητικός, Μαγγιώρος, Αρτσάνος, Πολίτης, Μυλωνάς, Μάκαρης, Καλαβρός, Παπαβασιλείου, Αδελφουλάκος, Βασιλειάδης, Λάσκαρης, Μάνος
ΑΠΑΣ (Θ. Μάμμος): Μαργαρίτης, Προμπονάς, Κώτσος, Κιόσκου, Κάβουρας, Χουζούρης, Αθανασιάδης, Χάρος, Μελάς, Βουτυρόπουλος, Γιαμούρης, Ναυπλιώτης


Πηγή φώτο:arthografos.gr