Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για φιλικά από την Ακαδημία μπάσκετ της ΕΑΛ (φώτο+vid)


Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε την Κυριακή 13 Μαΐου η Ακαδημία μπάσκετ της ΕΑΛ για σειρά φιλικών παιχνιδιών με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια συνεργασίας της με το PAOK Junior Basketball Program.


Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο επιβλητικό PAOK SPORTS ARENA, να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες, να γνωρίσουν παιδιά από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και να διασκεδάσουν παίζοντας.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο μουσείο ιστορίας του ΠΑΟΚ με τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Σταυρόπουλο να ξεναγεί και να παρουσιάζει τα τρόπαια και τα εκθέματα!

Τέλος όλοι μαζί παρακολουθήσαν από κοντά τον αγώνα για την Α1 Basketleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΓΣΛ ΦΑΡΟ, με αθλητή της ακαδημίας μάλιστα να συμμετέχει σε διαγωνιστικό παιχνίδι κατά την διάρκεια του ημιχρόνου!!

H Διοίκηση της ΕΑΛ με ανακοίνωσή της εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδρομή όπως επίσης και στους υπευθύνους του PAOK Junior Basketball Program και την Διοίκηση της ΚΑΕ για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους.