Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής των play-off ανόδου στην Γ' Εθνική


Τα play-off της ΕΣΚΑΘ για την  άνοδο στην Γ' Εθνική ολοκληρώνονται το Σάββατο που μας έρχεται και οι θέσεις που έχουν  ξεκαθαρίσει είναι η τρίτη και η τέταρτη , που παίρνουν Αμπελώνας και Γ.Σ.Βόλου αντίστοιχα. Αντίθετα η πρώτη και η δεύτερη θέση που μπορεί να δώσει υπό προϋποθέσεις την άνοδο στην Γ' Εθνική , δεν έχουν οριστικοποιηθεί και  όλα θα κριθούν πραγματικά την τελευταία αγωνιστική.
Συγκεκριμένα τα σενάρια για την πρώτη και δεύτερη θέση των play-off είναι τα εξής:

Α.Ο.Καλαμπάκας
  • Με νίκη επί του Αμπελώνα η ομάδα των Τρικάλων παίρνει την πρώτη  θέση χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα γίνει στον άλλο αγώνα.
  • Με ήττα  από τον Αμπελώνα θέλει ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον ΓΣΒ για να πάρει την πρώτη θέση, αφού στην περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού  υστερεί απέναντι στην ομάδα του Βόλου στην  ισοβαθμία.
Ολυμπιακός Βόλου
  • Με νίκη επί του Γ.Σ.Βόλου , θέλει  ήττα της Καλαμπάκας από Αμπελώνα για να πάρει την πρώτη θέση.
  • Με ήττα από τον Γ.Σ.Βόλου παίρνει την δεύτερη θέση ανεξάρτητα τι θα γίνει στον άλλο αγώνα.
Να τονίσουμε ότι επειδή οι Ίκαροι Τρικάλων σώθηκαν την προηγουμένη αγωνιστική και η Νίκη Βόλου έχει βγει τρίτη στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής και θα δώσει μπαράζ κατάταξης με τον τρίτο του 2ου ομίλου του Βορρά , σε περίπτωση που κάποια ομάδα από τον Βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής δηλώσει κώλυμα για συμμετοχή στο πρωτάθλημα ή γίνει συνένωση κάποιων ομάδων αυτόματα με την μορφή ντόμινο μπορεί να ανεβεί και η δεύτερη ομάδα των play-off της Α1 ΕΣΚΑΘ.