Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Νίκη Βόλου: Όλοι εκεί, για το όνειρο της ανόδου στην Β' Εθνική!

Την ερχόμενη Κυριακή, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδ/κού Σταθμού Κατερίνης τον Α.Ο. Πολύγυρου, σε αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις τρίτες θέσεις στους ομίλους του βορρά της Γ' Εθνικής. Με νικηφόρο αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου θα έχει τον πρώτο λόγο για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων που θα προκύψουν στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
"Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει η Νίκη Βόλου αυτή την Κυριακή (27/05) με αντίπαλο τον Α.Ο. Πολύγυρου, στην ουδέτερη έδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου Σιδ/κού Σταθμού Κατερίνης.

Σε αυτό τον αγώνα κατάταξης η νίκη θα οδηγήσει στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην σειρά προτεραιότητα για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η χρονιά μπορεί να θεωρείται ήδη επιτυχημένη, αλλά εφόσον υπάρχουν ακόμη πιθανότητες ανόδου στην Β' Εθνική, η ομάδα μας δεν μπορεί να μην διεκδικήσει τη νίκη προκειμένου να βρίσκεται του χρόνου σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να ταξιδέψει στην Κατερίνη, να μετατρέψει σε έδρα το ουδέτερο γήπεδο και να δώσει την ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό μας τιμ προκειμένου να πάρουμε μια νίκη που είναι πολύ πιθανό να ισοδυναμεί με άνοδο.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!
Στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται...."