Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ταξίδι εμπειριών στη Θεσσαλονίκη για τις ακαδημίες του Αστέρα


Μετά το κλειστό της Πυλαίας το κλειστό του Περιστερίου το κλειστό Ειρήνης και Φιλίας,  επόμενος σταθμός για τους αθλητές του Αστέρα ήταν στον Ναό του Μπάσκετ εκεί που μεγαλούργησε ο Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης,  το Nick  Galis Hall (Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης).

Εκεί με δυο τμήματα τα junior & mini οι αθλητές του Αστέρα   αντιμετώπισαν σε φιλικές αναμετρήσεις τα αντίστοιχα τμήματα του Άρη.

Όλοι οι αθλητές απέδωσαν καταπληκτικό μπάσκετ & απέδειξαν ότι ούτε το σήμα στην φανέλα ούτε το όνομα του κάθε συλλόγου παίζει μπάσκετ αλλά κυρίως η καθημερινή σκληρή  & μεθοδική δουλειά προπονητή - παικτών!

Με το πέρας των φιλικών αναμετρήσεων οι αθλητές συνοδεία των γονιών & της Διοίκησης ξεναγήθηκαν στην Πόλη της Θεσσαλονίκης και το όμορφο αυτό ταξίδι τελείωσε με γεύμα σε μαγαζί της ιστορικής πόλης.

Το Δ.Σ του συλλόγου,  πρόεδρος κ Μπαζάκης Κων/ νος ευχαρίστησε τους αθλητές για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν τους γονείς για την στήριξη τους σε όλα τα δρώμενα του συλλόγου και τέλος τον προπονητή της Ακαδημίας κ.Μίζιο Νάσο για τον καθημερινό αγώνα και την συνεχή βελτίωση των αθλητών.