Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή μπάσκετ του B.C.VOLOS (Φώτο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  για 6η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που διοργάνωσε η ομάδα του B.C.VOLOS το Σάββατο 19 Μαΐου στην παραλία του Βόλου σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘’ ΠΙΣΤΗ’’ που φροντίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του BC VolosQ
"Η ομάδα μας για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε την μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ το Σάββατο 19 Μαΐου στο PUERTO CAFÉ στην παραλία της πόλης μας σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘’ ΠΙΣΤΗ’’ που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.
Στην γιορτή θα τιμήθηκε η ανδρική μας ομάδα για την άνοδο στην Α 2 ΕΣΚΑΘ, η παιδική ομάδα για την συμμετοχή της στο final four και την κατάκτηση της 3ης του παιδικού πρωταθλήματος του Νομού μας , οι παίκτες των τμημάτων Β’ παιδικού, των παμπαίδων, του μίνι (1) και οι παίκτριες της ομάδας των κορασίδων μας για την πολύ καλή τους πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών, σ’ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια .
Η ομάδα μας τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στο γυναικείο μπάσκετ της Πόλης μας τον κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και αντιπρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου..
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Σταυρίδης Θανάσης που παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μας Φιλίππου Αργύρη , η υπεύθυνη της ΠΙΣΤΗΣ κ. Ζαχαριάδου Ελένη που έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό του παιδικού τμήματος Στρούμπελο Στέλιο..
H ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης όλες τις επιχειρήσεις για τα δώρα που πρόσφεραν, το ‘’purto café’’ για την συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια , την κ. Ελένη Ζαχαριάδου για την συνεργασία εκ’ μέρους της ‘’ΠΙΣΤΗΣ’’ , καθώς και όσους μας βοήθησαν για να δώσουμε χαμόγελα και ελπίδα στα παιδάκια της ΠΙΣΤΗΣ που το έχουν ανάγκη…
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς αλλά και στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το ‘’pouerto café’’ και έδωσαν μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ και πολλά χαμόγελα στα παιδάκια αλλά και στους γονείς τους που ο έχουν ανάγκη.
Η κ.Ελένη Ζαχαριάδου εκ’ μέρους της ΠΙΣΤΗΣ παρέδωσε στην ομάδα μας επιστολή του Δ.Σ της ΠΙΣΤΗΣ.
Στους γονείς και τα παιδιά μίλησαν οι Κ.Ζαχαριάδου , ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ.Σταυρίδης Θανάσης καθώς και ο τεχ.Δ/ντης της ομάδας μας κ.Καρακατσούνης Ιωάννης .
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου με πάρα πολλά δώρα ( από τις επιχειρήσεις της Πόλης μας ).
Η αίθουσα του ‘’pouerto café ‘’ ήταν στολισμένη με τα λάβαρα της ομάδας μας , τις φανέλες με τα λογότυπα των φετινών χορηγών με μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας μας και όλα αυτά έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην γιορτή μας .
Η ομάδα μας συνεχίζει τις εκδηλώσεις με το μεγάλο εσωτερικό τουρνουά όλων των τμημάτων που θα κρατήσει ένα μήνα και θα τελειώσει στις 18 Μαΐου με την τελετή λήξης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με την παρουσία του ΘΡΥΛΟΥ του Ελληνικού Μπάσκετ τον μεγάλο Αργύρη Καμπούρη…
Συνεχίζουμε ακόμα πιο οργανωμένα και πιο δυνατά σε όλους τους τομείς ..

B.C.VOLOS-PLAY WITH ‘’PASSION’’….FB(bcvolos)…SITE (basketball-club-volos.simplesite.com)
Τηλ.Επικοινωνίας:6946284232-6973881647-6987048486..(τηλ.ΠΙΣΤΗΣ..6984530469)..